CERAMAH & DEMONSTRASI MEMADAM KEBAKARAN

>> 07 May 2009

Pada 13 April 2009, Unit Keselamatan SK Tedong telah mengadakan Ceramah dan Demonstrasi Kebakaran. Program ini telah dijayakan oleh Unit Penyelamat dan Bomba Merlimau. Seramai lima orang anggota bomba diketuai seorang pegawai telah datang dan memberi ceramah dan mengadakan demonstrasi memadam kebakaran.

Program ini diadakan bertujuan memberi pengetahuan dan kesedaran kepada kakitangan sekolah dan murid-murid pentingnya mencegah dan menjaga keselamatan diri dari segi kebakaran.


Pegawai bomba sedang memberi ceramah


Seorang guru diajar cara menggunakan alat pemadam api


Seorang pelajar diajar cara memadam kebakaranPihak sekolah mengucapkan berbanyak terima kasih kepada Unit Penyelamat dan Bomba Merlimau diatas sumbangan tenaga kerja dan tunjuk ajar yang telah diberikan.

0 comments:

Hak cipta diubahsuai oleh SK Tedong. Untuk paparan yang cantik dan memuaskan, sila gunakan Mozilla Firefox 3 atau Internet Explorer 7 ke atas. SK Tedong tidak akan bertanggungjawab di atas sebarang kehilangan data atau kerosakan perkakasan anda semasa melayari laman blog ini. Sekian terima kasih. Ingatlah tanggungjawab kita : "NEGARA KITA TANGGUNGJAWAB KITA"

Kembali ke ATAS